I denne veilederen finner du en steg-for-steg forklaring av hvordan du fyller ut innmeldingsskjemaet til fagforeninga som organiserer baristi i Stockfleth (og andre kaffebarer i Oslo og Akershus).

Begynn med å klikke på denne lenken for å komme til innmeldingsskjema!

Under (1) fyller du ut fødselsnummeret ditt, eller D-nummer om du ikke har fått fødselsnummer enda.

Resten er ganske selvforklarende. Det er viktig at e-postadressen og mobilnummeret sjekkes regelmessig.

Under «medlemskap» er det fire forskjellige valg. Vi anbefaler alle som ikke tjener mer enn 200’000 kr per år å krysse av for ordinært medlemskap, da alt du blir trukket i medlemsavgift før dette blir refundert i skatteoppgjøret (fagforeningsfradraget er p.t. På 3’850,-).

Kostnaden for ordinært medlemskap er 1,9 % av månedslønna, og for studenter er det 250,- per semester. Vær oppmerksom på at det kun er ordinært medlemskap som inkluderer reiseforsikring og grunnforsikringen

Det er bare ordinære medlemskap som kan bli trukket automatisk av bedriften. Vi anbefaler at du tillater dette, så slipper du å regne ut hvor mye du skal betale, samt å faktisk papirfakturaen hver måned!

Når det kommer til (2) skal du fylle ut Stockfleth AS + navnet på din hjemmeavdeling (står i kontrakten din) eksempelvis Lille Grensen, Prinsens gate etc.

Hvis du er medlem i en annen fagforening under LO-paraplyen oppgir du hvilken under (3) og så klikker du på «meld meg inn» for å fullføre innmeldingen.

Du vil få opp en bekreftelse på innmeldingen din. Bekreftelse vil følge på e-post i løpet av et par uker, da denne sendes ut manuelt til nye medlemmer med to ukers mellomrom. Vi ber deg sende en melding til hovedtillitsvalgte om at du har meldt deg inn slik at de kan gi deg passordet til den hemmelige trehytta (i form av en invitasjon til klubbens hemmelige Facebook-gruppe). Velkommen!